Te koop in Grobbendonk

Nieuw
Villa
Grobbendonk - Wielewaalstraat 11
875.000 EUR

Prachtige villa in modernistische stijl in een residentiële omgeving op een unieke locatie met een perceeloppervlakte van ca. 4000 m², midden in het groen, muisstil en geen inkijk. Je hoort de vogels fluiten en de bomen ritselen.

Bij het binnenrijden door de smeedijzeren poort met automatische bediening en de twee zuilen in natuursteen komt men via de oprijlaan in de grote mooi aangelegde tuin met op de achtergrond de authentieke seventies villa.

Indeling en omschrijving;
Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aan de linkerzijde de deur naar het afzonderlijk appartement ( bedoeld als kangoeroewoning of praktijkruimte ) met hal, leefkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Grootte 84 m².

Aan de rechterzijde de deur naar het tweede gedeelte met de leefkamer voorzien aan voor- en achterzijde van dubbele schuifdeuren naar de terrassen voor- en achteraan. Deze kamer is onderverdeeld in eet-, TV- en zithoek met gashaard.

Aansluitend de keuken met het keukenblok, voorzien van een keukenblad in natuursteen en uitgerust met Amerikaanse ijskast met diepvriesgedeelte, combioven, keramische kookplaat , vaatwasser, dubbele spoelbak met verlek, dampkap, opbergruimtes en pottenschuiven. Schuifraam met zicht op tuin en aanpalend terras. De volgende deur brengt ons naar de gang met zeer ruime inbouwdressing en het slaapgedeelte. Eerste slaapkamer ingericht met dressingkasten. Aanpalend badkamer met douche, toilet en lavabo. Tweede slaapkamer met aanpalende badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo met meubel en toilet.

Er is een inpandige  garage voor meerdere wagens. Tevens voorzien grote wasplaats met berging  en centrale verwarmingsinstallatie (gas).

Vanuit de leefkamer komen we op het terras aan de achterzijde . Het terras is volledig in  natuursteen en geeft toegang tot het zwembad. (5 x 10). Het poolhouse bestaat uit een sauna, douche en toilet. De veranda is verwarmd en vanuit deze zithoek  hebben we zicht op zwembad. Voor de verwarming hiervan zijn panelen op het dak voorzien welke indien wenselijk kunnen aangevuld worden met de aanwezige verwarmingsinstallatie. De installatie voor het zwembad en de verwarming bevinden zich aan de achterzijde van het poolhouse.

Tuin.
Vanaf het terras aan de voorzijde is er panoramisch zicht op de grote graspartij welke volledig voorzien is van een regeninstallatie.Verder bestaat deze uit een verlicht tuinpad,  dat leidt naar carport in geimpregneerd grenen met plaats voor meerdere wagens en werkplaats met zolderberging.

Er is een regenwaterput voorzien van ca. 2000 l.

Algemeen

Categorie
Aantal slaapkamers 
Aantal badkamers
Tuin 
Carport
Beschikbaar 
villa
4
2
ja
ja
af te spreken

Binnenkant gebouw

Dubbele beglazing 
Kelder
Verwarming
Zolder
ja
ja
aardgas
ja

Buitenkant gebouw

Renovatie
Voorgevel
Gevelbreedte
1992
façade
20m

Terrein

Grootte terreinca. 3900m²

Informatieplicht

vergunning 
woonpark
geen dagvaarding 
geen voorkooprecht 
geen verkavelingsvergunning
geen overstromingsgebied

EPC

359 kWh/m²

Onze contactgegevens

0473 / 39 39 96

info@trendvastgoed.be

TREND Vastgoed
Lierseweg 1 - 2200 Herentals
0473/39 39 96
info@trendvastgoed.be

BIVCIB

Ondernemingsnr. BE 0807.452.249
Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code - BIV - BIV nr. 505.472
www.biv.be

We create services, because we CARE about people

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie