U wil uw eigendom verkopen of verhuren?

Wij maken het u gemakkelijk.

Een eigendom verkopen of verhuren is een belangrijke gebeurtenis, niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Op ons kantoor of bij u thuis, alles begint met een goed gesprek. Zo kent u meteen onze manier van werken en weten wij wat uw verwachtingen zijn.

Na een grondige bezichtiging bepalen we hoeveel uw eigendom waard is. We houden rekening met de prijzen van gelijkaardig vastgoed in de buurt, maar ook met de ligging, de oriëntatie, staat van afwerking en onderhoud. Ook de huidige marktsituatie is van invloed op de waarde, en last but not least: het 'potentieel' van het eigendom. Bij Trendvastgoed bent u zeker van een eerlijke, marktconforme prijs.

We nemen de hele administratieve papiermolen in handen. Met onze know-how én de hulp van betrouwbare partners stellen we een volledig verkoopdossier samen.

Met o.a. kadastrale uittreksels, bodemattesten, elektriciteitsattesten, stedenbouwkundige uittreksels, vergunningen, keuringsverslagen en uiteraard het befaamde Energieprestatiecertificaat.

We organiseren een professionele fotoshoot om uw eigendom aantrekkelijk in beeld te brengen en plaatsen verzorgde verkoop- of verhuurborden. De foto's worden samen met een gedetailleerde beschrijving geplaatst op meerdere grote immosites en op onze eigen website. Verder adverteren we in veel gelezen immobladen, steeds met de juiste doelgroep in het achterhoofd. Een discrete aanpak kan natuurlijk ook.

We nemen de geleide bezoeken graag in handen, zo hoeft u er zich niet om te bekommeren. Uiteraard maken we goede afspraken met u en de kandidaat-kopers. Zij krijgen meteen ook alle nodige documentatie en plannen.

Geregeld houden we u op de hoogte van de stand van zaken. Is er ondertussen een bod geplaatst? Of dienen we de verkoop bij te sturen? Alles gebeurt uiteraard in samenspraak met u.

Zowel u, als de koper worden uitgenodigd om de onderhandse verkoopovereenkomst te ondertekenen. We overhandigen het volledige dossier aan de notaris voor afhandeling en registratie. Ondertussen blijven we uiteraard beschikbaar voor al uw vragen.

Onze 7 troeven

Uitstekende kennis van de huidige markt

Sterk uitgebouwd regionaal netwerk

Gratis waardebepaling van uw eigendom

Geen resultaat geen kosten

Gerichte publicatie van uw eigendom

Correcte afhandeling van wettelijke documenten

Meer dan 10 jaar ervaring

TREND Vastgoed
Lierseweg 1 - 2200 Herentals
0473/39 39 96
info@trendvastgoed.be

BIVCIBImmoscoop

BVBA Property Lierseweg 1, 2200 Herentals
Ondernemingsnr. BE 0807.452.249
Derdenrekening: KBC BE35 7310 2770 9437
Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code - www.biv.be/plichtenleer
Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar
Tom Goossens - BIV nr. 505.472 - België
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

We create services, because we CARE about people

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie