Nieuwbouwproject Residentie 'Diamant' te Herenthout.

De Alvo-supermarkt, beter gekend als De Poelmans, wordt getransformeerd tot een nieuw project van Elements Development. De naam knipoogt naar de rijke geschiedenis van de Herenthoutse diamantslijpers in de 20e eeuw.

Dit BEN - nieuwbouwproject, gelegen op de hoek van de Molenstraat en Zwanenberg, bestaat uit 18 BEN-nieuwbouwappartementen, en 2 nieuwbouwwoningen.
De appartementen variëren van ca. 74m² - 111m² bewoonbare oppervlakte en beschikken over 1 of 2 slaapkamers.

Ontwikkeling van Elements Development

Residentie "DE BUECKEN", 9 energiezuinige appartementen gelegen in het centrum van Herentals ( Koppelandstraat ).
Bestaande uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en een oppervlakte tussen de 69m² en 114m².

Ontwikkeling van OAK Properties

“Op zoek naar een nieuwe thuis in de groene Antwerpse Kempen? Maak kennis met Basalt, een nieuwbouwproject dat perfect integreert in het authentieke dorpsgevoel van Olen. Laat je omringen door de natuur en leef in een buurt waar de mensen elkaar nog kennen. Basalt omvat 26 appartementen met ruime terrassen en grote glaspartijen met zicht op het groen. De oppervlakte varieert van 73 tot 120m² en je hebt de keuze uit 1,2 of 3 slaapkamers. Natuurliefhebbers genieten van de gemeenschappelijke tuin. Tevens. Tevens biedt Basalt 6 halfopen en 3 gesloten bebouwingen aan. Elke woning heeft een compacte, makkelijk te onderhouden tuin en een garage of carport naast de woning.”

Residentie "TER SMISSE", 14 moderne appartementen gelegen op de hoek van de Smissestraat en de Kloosterstraat te Laakdal.
Bestaande uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en een oppervlakte tussen de 69m² en 114m².

VOLLEDIG UITVERKOCHT !!

Ontwikkeling van Hegicon

Residentie "HENRI", dat is wonen in een kleinschalig, duurzaam project hartje Herentals. Midden in een bruisende omgeving en vlakbij scholen, winkels en het openbaar vervoer. Residentie " HENRI bestaat uit 3 appartementen en 2 woningen met een stadstuin.

REEDS 80% VERKOCHT

Ontwikkeling van " OAK Properties "

Het project is gelegen op de hoek van de Nieuwstraat en de Blijdenbergstraat, dit op een boogscheut van het bruisende centrum van Herentals en op slechts 50m van het station van Herentals. Het project zal bestaan uit 27 BEN appartementen + 1 commerciële ruimte, een grote binnentuin, een collectief dakterras en zoveel meer.

REEDS 75% VERKOCHT.

Ontwikkeling van " Elements Development "

Residentie "HAERENS" te Herentals, omvattende 9 appartementen en 2 appartementen in de Goudbloemstraat.

Gelegen op wandelafstand van de Grote Markt, winkelstraat en Colruyt.

Ontwikkeling van " Hegicon "

VOLLEDIG UITVERKOCHT !!

Deze moderne architectonische residentie komt in het landelijke Noorderwijk.

Deze residentie beschikt over 11 stijlvolle appartementen allen met veel lichtval. De afwerking is van hoge waarde en allen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen.

Ontwikkeling van " L2 INVEST "

VOLLEDIG UITVERKOCHT !!

Residentie " GEERTS " gelegen te Herentals - Sint-Jobstraat, omvattende 7 nieuwbouwappartementen nabij de stadsrand en prachtig uitzicht op de Netevallei.

VOLLEDIG UITVERKOCHT !!

Deze gezellige gezinswoningen staan te koop in het hartje van Boom. Alle woningen zijn zorgvuldig afgewerkt met kwalitatieve materialen. Naast de 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet op de 1ste verdieping is de 2de geïssoleerde verdieping nog af te werken met ruimte voor een 4de slaapkamer + badkamer of 2 extra slaapkamers.

VOLLEDIG UITVERKOCHT !!

Project op een toplocatie in het centrum van Olen.

Tijdloze en duurzame materialen in een energiezuinig ontwerp. Ondergrondse parkeerplaatsen + kelderberging + extra buiten parkeerplaats nog beschikbaar.

VOLLEDIG UITVERKOCHT !!

Het nieuwbouwproject "Residentie De Dammen", heeft een moderne uitstraling. Dit project wordt verwezenlijkt met duurzame materialen en is gelegen in het landelijke Oevel. De grote raampartijen aan de achterzijde, creëren een aangenaam ruimtegevoel en een maximale aan lichtinval. Dit energiezuinig project huisvest 10 kwaliteitsappartementen, allen voorzien van een ruim terras of tuintje. Het gebouw is voorzien van 2 liften en beschikt over een gezamenlijke tuin. In de kelder zijn er 12 garageplaatsen en bergingen voorzien.

VOLLEDIG UITVERKOCHT !!

12

TREND Vastgoed
Lierseweg 1 - 2200 Herentals
0473/39 39 96
info@trendvastgoed.be

BIVCIBImmoscoop

BVBA Property Lierseweg 1, 2200 Herentals
Ondernemingsnr. BE 0807.452.249
Derdenrekening: KBC BE35 7310 2770 9437
Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code - www.biv.be/plichtenleer
Erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar
Tom Goossens - BIV nr. 505.472 - België
Fleur Daniëls - BIV nr. 514.867 - België
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

We create services, because we CARE about people

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie